Bare - Start Bootstrap Template

Check with seller Izrada i montaza PVC i ALU stolarije po meri i zelji kupca - Finestra Plus, Niš Niš

Objavljen: April 15, 2018
  • Lokacija: Niš, Nišavski okrug, Srbija

Izrada i montaza PVC stolarije po meri i zelji kupca, od kvalitetnih sestokomornih profila, od nereciklirane plastike vec od cistog granulata, sa pocinkovanim ojacanjem unutar profila debljine 1.5-2mm. 
Izrada i montaza ALU stolarije od aluminijumskih profila sa ili bez termo prekida. 
Izrada i montaza PVC i ALU roletni po meri. 
Izrada i montaza rolo, fiksnih i kliznih komarnika. 
Montaza i demontaza stolarije ulazi u cenu, kao i prevoz do kupca na teritoriji Nisa. 
Garancija na kvalitet i funkcionalnost stolarije. 
MOGUCNOST BESKAMATNOG FINANSIRANJA PREKO CREDIT AGRICOLE BANKE BEZ PRENOSA ZARADE NA 12 MESECNIH RATA 
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE SLOBODNO POZOVITE, PIŠITE NA KP, VIBER, WHATSAPP, FB, ILI POSETITE NAS WEB SAJT http://www.finestraplus.rs 
Finestra Plus - radnja za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije (Grad Niš) 
Kontakt 069/2333-140 (VIBER, WHATSAPP)


Link web sajta: http://www.finestraplus.rs

Share

Slični Oglasi


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR