Bare - Start Bootstrap Template

860.00 Din. Drvena figura zabica sa stapicem Beograd

Objavljen: October 6, 2017
 • Lokacija: Beograd, beogradski, Srbija

Drvena figura zabica.
U aziji se koristi za privlacenje novca u kuci!

064/2378-588

Share

Slični Oglasi

 • Peletirke NOVO
  Peletirke NOVO
  Stolar - Valjevo (Kolubarski okrug) - March 21, 2018 5500.00 Euro €

  Proizvodim peletirke kapaciteta od 120-500 kg/h kao i ostale delove i kompletne linije za peletiranje. Zoran mob.+381/65-222-66-27 Viber i Whats App: +381/66-007-339 E-mail: zoranvaljevo@gmail.com

 • Popravka prozora – Beograd
  Popravka prozora – Beograd
  Stolar - Beograd (beogradski) - March 21, 2018 Check with seller

  Popravka prozora i servis svih vrsta pvc i aluminijumske stolarije,roletni...itd., bez obzira na proizvodjaca i firmu koja je postavila stolariju. Brzo i povoljno, dolazak se ne naplacuje. Web sajt: www.popravkaprozora.co.rs E-mail. simmontbg@gmail.c...


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR