Bare - Start Bootstrap Template

600.00 Euro € 0758119861 Podgorica

Objavljen: March 22, 2019
 • Lokacija: Podgorica, Podgorica, Podgorica, Crna Gora

Mi smo registrovana kreditna kompanija i dugo smo u praksi, dajemo kredite u 48h

U kontekstu dolaska da pomognemo ljudima koji pate od finansiranja njihovih projekata ili njihovih kompanija kako bi se okončala nezaposlenost, stavljamo vam na raspolaganje kredite između vrlo pouzdanog i ozbiljnog pojedinca na vašim vratima. Evo kategorija finansiranja:

Finansiranje obrazovanja

* Krediti za nekretnine

* Krediti za poslovne investicije

* Auto kredit

* Konsolidacija duga

* Komercijalni kredit

* Otplata kredita

* Privatni lični zajmovi

Ovi krediti su od 5000 € do 150.000.000 € pod uslovima

vrlo jednostavno i zanimljivo. Takođe pravimo velike poslovne investicije sa zajmovima između privatnih lica svih vrsta. Ovi krediti su kratkoročni, srednjoročni i dugoročni po stopi od 3% godišnje.

Za sve zainteresirane kontakt:
Kontaktirajte me:
email: zeljka.baletic@gmail.com

Contact seller Share

Slični Oglasi

 • Ponuda kredita vrlo brzo u 24 sata
  Ponuda kredita vrlo brzo u 24 sata
  Servis i popravka računara - Danilovgrad (Danilovgrad) - June 19, 2019 1000000.00 Euro €

  Dajem kredite novac između pojedinih ako vam je potreban novac koji imam na raspolaganju da vam odobrim zajam novca Zajam od 2.000 eura do 5.000.000 eura uz kamatu od 2% godišnje kontaktirajte me za više informacija E-mail: angelina.samos@gmail.com B...

 • Mi smo institucija finansiranja i
  Mi smo institucija finansiranja i
  Servis i popravka računara - Sodražica (Jugoistočna Slovenija) - June 16, 2019 5000.00 Euro €

  zdravo Mi smo institucija finansiranja i aktivnih investicija u mikrokreditiranje širom svijeta zahvaljujući podršci naših partnera strani finansijeri. Nudimo kredite u rasponu od 2.000 do 50.000.000 dolara za sve ljude u potrebi. Uz kamatnu stopu od...

 • LAKO DOBITE ZAJAM I PLAĆAJTE DUŽNOSTI U 72H
  LAKO DOBITE ZAJAM I PLAĆAJTE DUŽNOSTI U 72H
  Servis i popravka računara - Kučevo (Braničevski okrug) - June 2, 2019 Check with seller

  Kredit između privatnih 3.000 € do 2.000.000 € uz kamatnu stopu od 2% Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila: Sabinapetrsova@gmail.com Također kontaktiran na WhatsApp: +33 7 58 07 23 33


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR