Bare - Start Bootstrap Template

1000.00 Din. iGO Next Gen za sve telefone Beograd

Objavljen: January 9, 2019
  • Lokacija: Cukarica, Beograd, beogradski, Srbija

Igo Next Gen za sve telefone,dostupne bukvalno sve rezolucije za bilo koji uredjaj.
Igo Next Gen navigacija sa novim mapama cele evrope,dostupna u svim rezolucijama za tablete i telefone,imamo i Igo Primo u svim rezolucijama pa ko kako voli,pokazala se kao najbolja najbrza i najprakticnija,mape i poi tacke su najnovije,Pokazuje rastojanje do odabrane rute, vreme dolaska, preostalo vreme, i brzinu kojom se krecete. Ima kompletna obilaznica oko Beograda , most na Adi+ Pupinov most Navigacija ide preko CELOG EKRANA. Meni i glasovno navođenje na SRPSKOM jeziku, ili jeziku koji vi izaberete. NE KORISTI INTERNET. . . Koristi isključivo GPS satelite. Odusevice vas njena tacnost, brzina rada i mogucnost biranje pumpe, hotela, restorana itd za destinaciju. Zamenjuje u potpunosti sve skupe varijante navigacija. Novo u ponudi: Saljemo za sve gradove Srbije navigaciju. Moguce je slanje i na DVD CDU za sva mesta Srbije...


Contact seller Share


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR