Bare - Start Bootstrap Template

Check with seller Posao Njemačka Banja Luka

Objavljen: February 7, 2019
Datum izmene: February 28, 2019
 • Lokacija: Gradiška, Banja Luka, Banjalučka regija, Bosna i Hercegovina

Ako Vas zanima posao u inostranstvu, JOB Manager BiH potraćuje radnike raznih profila. Bavimo se izradom Viza i radnih dozvola. Obezbjeđujemo svu potrebnu dokumentaciju za legalan život i rad u Njemačkoj. Nudimo poslove iz oblasti medicine, građevine, konobare, kuhare, sobarice, spremačice, čistačice, električare, vodoinstalatere, bravare, varioce, njegovatelje. Naš zadatak je obezbjediti garanciju, urgentno pismo za Ambasadu, radna i boravišna dozvola, odlazak sa Vama u ured za strance. POSAO I DOBRA ZARADA.


Contact seller Share

Slični Oglasi

 • Napoleon stolice - iznajmljivanje - DND event
  Napoleon stolice - iznajmljivanje - DND event
  Posao ponuda - Beograd (beogradski) - April 20, 2019 5.00 Euro €

  Iznajmljivanje zlatnih Napoleon stolica

 • Potrebni distributeri i saradnici za Balkan i Evropu
  Potrebni distributeri i saradnici za Balkan i Evropu
  Posao ponuda - Beograd (beogradski) - April 20, 2019 Check with seller

  Potrebni distributeri i saradnici za Balkan i Evropu, zarada je super! Bolje od bilo kog drugog biznisa! Info na e-mail. EKOZDRAVJE@GMAIL.COM viber /whats app + 381 61 155 7477 + 389 75 781 000

 • Radi i zaradi
  Radi i zaradi
  Posao ponuda - Podgorica (Podgorica) - April 19, 2019 Check with seller

  Trazim ozbiljne,vrijedne, i predane ljude za poslovnu saradnju. Tu sam da vam pomognem. Zarada je,itekako,moguca i solidna. Za vise informacija pisite mi na mail nevzetamujkic793@gmail.com P.S.Radite kada imate vremena,kao ja danas.


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR