Bare - Start Bootstrap Template

680000.00 Euro € Gradjevinski Plac 27 ari Mirijevo Beograd

Objavljen: March 9, 2018
 • Lokacija: Zvezdara, Beograd, beogradski, Srbija

Prodaja građevinskog placa od 27 ari na odličnoj lokaciji u Mirijevu.
Mogućnost gradnje oko 6000 kvm bruto. PO + P + 3 + PK.
Uknjižen, vlasnik 1/1.
Prodaja za keš.
680.000 €
Kontakt vlasnika za više informacija 0641855337


Contact seller Share

Slični Oglasi

 • Prodajem zemlju 54 ara u Železniku opstina Čukarica
  Prodajem zemlju 54 ara u Železniku opstina Čukarica
  Prodaja poslovnog prostora - Beograd (beogradski) - March 18, 2018 30000.00 Din.

  Prodajem zemlju 54 ara u Železniku opstina Čukarica u blizini izvora Svete Petke i obilaznice. Mogućnost prenamene u građevinsko zemljište - posedujem resenje o clanu 84 (Po planu je previđena prenamena). Cena 30000e (Mogućnost zamene za plac ili dru...

 • Prodajem poslovni prostor u Nišu
  Prodajem poslovni prostor u Nišu
  Prodaja poslovnog prostora - Niš (Nišavski okrug) - March 8, 2018 280.00 Euro €

  Prodajem poslovni prostor od 140m2 u Nišu, u Ekstra A zoni - preko puta glavne zelene pijace i tvrđave, u ulici Đuke Dinić. Objekat je pogodan za većinu delatnosti, a najviše za ugostiteljstvo i trgovinu. Moguća je dogradnja do 420m2. Kontakt telefon...


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR