Bare - Start Bootstrap Template

100.00 Din. Kosmaj,Nemenikuce kupujem plac sa ili bez kuce 2-4ha Beograd

Objavljen: December 5, 2017
  • Lokacija: Kosmaj, Nemenikuce, Beograd, beogradski, Srbija

Kupujem plac 2-4ha sa ili bez kuce na Kosmaju u Nemenikucama ili Rogaci. mogucnost saradnje sa agencijama.


Share

Slični Oglasi

  • ALTINA kuća na prodaju POVOLJNO
    ALTINA kuća na prodaju POVOLJNO
    Prodaja kuća - Beograd (beogradski) - July 7, 2018 36000.00 Euro €

    PRODAJEM manju kuću u naselju ALTINA, 55 m2 + 12m – garaža, novija gradnja. Od prostorija ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu sa trpezarijom i nišom, hodnik, terasu, špajz i ostavu za drva, u postupku legalizacije. info. 0644604041 Postoji mogućnost do...


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR