Bare - Start Bootstrap Template

100.00 Din. Kosmaj,Nemenikuce kupujem plac sa ili bez kuce 2-4ha Beograd

Objavljen: December 5, 2017
 • Lokacija: Kosmaj, Nemenikuce, Beograd, beogradski, Srbija

Kupujem plac 2-4ha sa ili bez kuce na Kosmaju u Nemenikucama ili Rogaci. mogucnost saradnje sa agencijama.


Contact seller Share

Slični Oglasi

 • Salaš Krstevski-Vlasnik-063468101-Prodaja
  Salaš Krstevski-Vlasnik-063468101-Prodaja
  Prodaja kuća - Sombor (Zapadnobački okrug) - November 24, 2017 40000.00 Euro €

  Prodaje se salaš, porodično stambena zgrada površine u gabaritu 240m2. Pomoćna zgrada u gabaritu 37m2, bušeni bunar, voda ispravna za šta postoji prateća dokumentacija, kopani bunar, 40 orasa sorte Šeinovo i Šampion, 80 kajsija, 10 kalemljenih dunja,...

 • Prodaja vikendice-Čerević-Vlasnik
  Prodaja vikendice-Čerević-Vlasnik
  Prodaja kuća - Novi Sad (Južnobački okrug) - November 22, 2017 25000.00 Euro €

  Prodajem vikendicu u Čereviću, potez Bare, udaljenu 22km od Novog Sada i 500m od prigradske autobuske stanice. Plac se nalazi na glavnom putu za Banoštar, pored Dunava. Plac je veličine 572m2 sa kućom od 30 m2 i natkrivenom terasom od 20m2 sa koje se...


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR