Bare - Start Bootstrap Template

Check with seller Proizvodnja i ugradnja behaton ploca vibro-presovanih i livenih. Jagodina

Objavljen: January 9, 2019
 • Lokacija: Ribare, Jagodina, Pomoravski okrug, Srbija

U ponudi preko 40 modela behaton ploca vibro-presovanih i livenih po Svajcarskoj tehnologiji.Raznih debljina od 2.5 cm-10 cm i boja,kanalice,ivicnjaci,okapnice za zidove.


Link web sajta: www.javorsztr.com

Contact seller Share

Slični Oglasi

 • Gipsarski radovi
  Gipsarski radovi
  Građevinske usluge - Beograd (beogradski) - May 13, 2019 Free

  Sve vrste molerskih i gipsarskih radova,masinsko gletovanje i krecenje.Vise infornacija na sajtu www.jventerijer.com.Dugogodisnje iskustvo,kvalitet i garancija je ono sto nas izdvaja od ostalih.

 • Okapnice, kape za stubove, ograde, zidove
  Okapnice, kape za stubove, ograde, zidove
  Građevinske usluge - Jagodina (Pomoravski okrug) - May 7, 2019 Check with seller

  Proizvodnja svih vrsta okapnica i kapa za stubove, ograde i zidove. Elementi su armirani i izradjeni od cementa za mostogradnju. Javor-Ribare, Jagodina, ul.Karadjordja Petrovica bb, 35220 Ribare Tel. 035274769 Mobile: 063601516, 0656664676,066274769 ...

 • prodaja peleta
  prodaja peleta
  Građevinske usluge - Beograd (beogradski) - May 6, 2019 11.00 Din.

  Prodaja peleta .Mogucnost placanja i na rate.Vrsimo dostavu 0658403333


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR