Bare - Start Bootstrap Template

Check with seller Štenci cane corso Bačka Palanka

Objavljen: December 5, 2017
  • Lokacija: Bačka Palanka, Južnobački okrug, Srbija

Štenci šampionskog porekla, uredno vakcinisani i revakcinisani, očišćeni od parazita više puta.
Oštenjeni 8.9.2017. vakcinisani petovalentnom vakcinom, revakcinisani i spremni za preuzimanje.
Kontak telefon: 064 9832148 ili 069 5001996
Batinić Miroslav,Bačka Palanka


Share

Slični Oglasi

  • TA peci uvezene iz Nemacke
    TA peci uvezene iz Nemacke
    Grejna tela - Beograd (beogradski) - October 9, 2018 200.00 Euro €

    Na prodaju polovne TA peci nemackih proizvodjaca VAILLANT; SIEMENS; DIMPLEX; AEG; STIEBEL ELTRON... Peci su starosti od 1 godine do 6 godina, kao nove su, servisirane sa placenom carinom i porezom, i na peci dajemo garanciju. Peci su najnovije genera...


Besplatni Oglasi Beograd, Srbija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, CrnaGora, Slovenija Nemačka, Austrija… Besplatni internet oglasnik 24h dnevno.Reklamirajte se besplatno putem besplatnih oglasa.

Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Dugogodišnjim radom sajt Džabe oglasi se istakao po kvalitetu i objavama vaših oglasa koje su bile potpuno besplatne. Besplatni oglasi mogu biti više uočljivi ako vaš oglas postavite kao ISTAKNUT ili OGLAS NA VRHU, pri čemu ćete platiti povoljnu cenu za takvu uslugu.Vaš oglas će biti istaknut na početnoj strani sajta kao i u vašoj kategoriji u kojoj dajete oglas. Ostali vidovi istaknutog oglašavanja su putem banerskog prostora na vrhu stranice kao i sa desne strane na svakoj strani Džabe oglasa.

Besplatni oglasi za brzo oglašavanje Vaših oglasa. Ponuda i potražnja stanova kuća, lokala. Kupovina i prodaja automobila. Tražite posao ili nudite posao. Veliki broj kategorija za sve oblasti za Vaš besplatni oglas.

 

 

REKLAMNI PROSTOR